Битки гречано-картопляні
- Крупа гречана (фасована, для швидкого приготування) 1 упак.
- Картопля 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Приготувати фарш для биточків.
Зварити з 1 пакету гречану кашу.
Відварити картоплю.
Цибулю подрібнити і підсмажити на олії.
Розім'яти картоплю разом з кашею, додати 2 сирих яйця, борошно і смажену цибулю. Посолити.
Вимісити фарш.
За консистенцією він повинен бути трохи рідкуватий і липнути до рук.
Столовою ложкою узяти бажану кількість фаршу і викласти в сухарі. Обсипати, обваляти з усіх сторін.
Потім узяти в долоню і сформувати битки.
Укласти на гарячу змащену сковороду.
Смажити на помірному вогні з одного боку до золотистої скоринки, перевернути, накрити кришкою і дати підсмажитися і прогрітися з обох сторін.
Готові битки укласти в посудину і накрити кришкою. Так вони будуть м'якими і швидко не охолонуть. Таким чином можна використовувати будь-яку круп'яну кашу.
Рецепты мясных салатов с ветчиной http://recepti.biz.ua
Рецепты салатов на любой вкус - салати на кожний день.
Рецепт борща украинскогоТрадиционные и оригинальные рецепты для постного стола с пошаговыми фото
Кулинарные рецепты от Tramontina - вкусные рецепты с фото на пасху.
Рецепты С Фото на любой вкус - классический торт наполеон рецепт с фото. Рецепты тортов.
История происхождения майонеза. Постный майонез в домашних условиях.
Кулинарные сайты бюргера. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter