Битки гречано-картопляні

ДРУГІ СТРАВИ
688 Битки гречано-картопляні
Фото - Битки гречано-картопляні
інгредієнти:
  • Крупа гречана (фасована, для швидкого приготування) 1 упак.
  • Картопля 1 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Сіль
  • Сухарі панірувальні
  • Олія рослинна

Битки гречано-картопляні інгредієнти Приготувати фарш для биточків.

Зварити з 1 пакету гречану кашу.

Відварити картоплю.

Цибулю подрібнити і підсмажити на олії.

Розім'яти картоплю разом з кашею, додати 2 сирих яйця, борошно і смажену цибулю. Посолити.

Вимісити фарш.

За консистенцією він повинен бути трохи рідкуватий і липнути до рук.

Битки гречано-картопляніСтоловою ложкою узяти бажану кількість фаршу і викласти в сухарі. Обсипати, обваляти з усіх сторін.

фото Битки гречано-картопляні Потім узяти в долоню і сформувати битки.

Битки гречано-картопляні Крупа гречана Укласти на гарячу змащену сковороду.

Смажити на помірному вогні з одного боку до золотистої скоринки, перевернути, накрити кришкою і дати підсмажитися і прогрітися з обох сторін.

Готові битки укласти в посудину і накрити кришкою. Так вони будуть м'якими і швидко не охолонуть. Таким чином можна використовувати будь-яку круп'яну кашу.

 

 

Рецепты мясных салатов с ветчиной http://recepti.biz.ua

Рецепты салатов на любой вкус - салати на кожний день.

Рецепт борща украинскогоТрадиционные и оригинальные рецепты для постного стола с пошаговыми фото

Кулинарные рецепты от Tramontina - вкусные рецепты с фото на пасху.

Рецепты С Фото на любой вкус - классический торт наполеон рецепт с фото. Рецепты тортов.

История происхождения майонеза. Постный майонез в домашних условиях.

Кулинарные сайты бюргера. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter