Бінарна курочка
- Курка (ніжки) 1 кг
- Картопля
- Гриби
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Сметана 100 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Зелень (кріп, петрушка)
- Олія рослинна
- Масло вершкове
- Вода
- Суміш перців
- Спеції
- Сіль
Обсмажити цибулю порізану дрібно на олії до золотистого кольору.
Додати дрібно порізані гриби, обсмажити до готовності. Залишити остигати.
Із курки зняти шкірку панчохою, відокремити кісточку від м'яса, обрубати кістку, залишивши маленький шматочок.
Покласти начинку у ніжку і повернути шкірку на місце.
Приготувати соус: змішати сметану із дрібно порізаним часником і соєвим соусом.
Залити підготовлену курочку соусом і залишити маринуватися на годину.
На змащене олією деко укласти порізану брусочками картоплю. Посолити, посипати свіжомеленим перцем, приправою «Для картоплі». Додати трохи води.
Укласти зверху курочку.
На кожен шматочок курочки покласти невеликий шматочок вершкового масла.
Нарізати перець соломкою і викласти між шматочками курочки.
Накрити деко фольгою і поставити у розігріту до 250°С духовку на 10 хвилин, потім зменшити до 200°С і тримати курочку ще 40 хвилин.
Зняти фольгу і дати підрум'янитися курочці ще хвилин 5. Дістати з духовки.
Посипати курочку дрібно порізаною зеленню і подати.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с каперсами. Рецепты для пекарни.
Рецепт Киевского тортаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Капуста выращивание: приготовление брокколи и цветной капусты. Кляр для цветной капусты.
Закупка рецепты - рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter