Білоруські деруни з грибами
1059
інгредієнти:
- Картопля 600 г
- Гриби 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
Картоплю, цибулю і часник подрібнити (на дрібній тертці або в блендері), додати яйце, сметану і борошно.
Все ретельно перемішати, консистенція густої сметани.
Гриби промити, почистити і нарізати тонкими пластинками.
Ложкою викласти на розігріту сковорідку оладки і зверху покласти трохи вдавлюючи пластинку гриба.
Обсмажити з двох боків до золотистого кольору на середньому вогні.
Подавати зі сметаною.
кулинария с пошаговыми фотографиями
Кулинарные рецепты Рождества. Католическое Рождество рецепты.
Рецепты потрясающих салатов: буряк салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты тортов: классический торт наполеон рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі