Білоруська "Картопляна бабка"
- Грудинка (з красивою прослоечкою) - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Борошно - 1 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Катропля - 1-1,5 кг
- Сметана
Картоплю очистити, натерти на тертці (рідину не зливати !. !. !. ), додати борошно, сіль. .
Грудинку дрібно нарізати. Обсмажити.
Лучок почистити, нарізати досить крупно. Обсмажити до золотавого кольору в жирі від грудинки.
Перемішати грудинку і цибульку (жир злити). .
Додаємо грудинку з цибулею в картопляну масу, перемішуємо.
Беремо форму для запікання (в ідеалі - чавунець), у мене - горщики, змащуємо залишилися після обсмажування жиром, викладаємо нашу картопляну масу, накриваємо кришками.
Горщики (або . Що там ви використовували)))) відправляємо в духовку хвилинок на 45 при температурі 200-220 градусів. Потім знімаємо кришечки, і ще хвилинок 15 для отримання очманілий рум´яної скоринки ))))).
Дістаємо з духовки, поливаємо сметанкою. Приємного апетиту)))).
Конфеты карамель в домашних условиях рецептПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Салат з селери яблук морквиУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Здесьсалати з червоного буряка
Рецепт охотничий салат ветчина перецИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
рецепт приготовления плова со свининой
Кулинарные рецепты: рецепты на святую вечерю. Рецепты для ужина.
Кексы в магазине Rozetka - новогодний кекс рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты с творогом фото.
Американская и канадская кухня www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter