Білий амур
- Риба (амур) 3 кг
- Сметана (15%)
- Майонез 3 ст.л.
- Мигдаль 75 г
- Часник 3 зуб.
- Лимон 1 шт.
- Сіль, перець
- Фенхель 3 шт.
- Цибуля порей 2 шт.
Рибу почистити.
Зробити косі надрізи, посолити, поперчити і збризнути лимонним соком.
Дати 25-30 хвилин, щоб риба просочилася.
У форму для запікання покласти фенхель порізаний на 4-6 частин, і крупно порізану цибулю порей, рясно полити оливковою олією, посолити і поперчити.
Приготувати соус змішавши сметану, майонез і часник.
Рибу змастити соусом зсередини, красиво покласти у форму.
Змастити соусом зверху, присипати горіхами.
Випікати у розігрітій до 190 градусів духовці приблизно 50-60 хвилин, залежить від величини риби.
Якщо риба не дуже велика, і час випікання буде не дуже довгим, фенхель попередньо відварити, як цвітну капусту.
Осетинские пироги на заказ - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты.
Духовые шкафы Bosch: рецепт мясо с черносливом в духовке.
Французская кухня рецептыБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Приготовление пиццы в картинках. Картинки пиццы.
Рецепт приготовления салат мимоза. Салат с тунцом мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter