Білі молюски з лимоном
- Молюски (білі) 1 кг
- Олія оливкова
- Лимон 1 шт.
- Петрушка (кінза)
- Вино біле сухе 100 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник 6 зуб.
Заморожені молюски помістити в солону воду для розморожування. Воду час від часу змінювати, щоб добре вимити пісок. У сковороду налити оливкову олію, висипати подрібнений часник і, помішуючи, трохи підсмажити.
У часник додати молюски, добре перемішати, накрити кришкою і тримати на середньому вогні кілька хвилин. Коли вони розкриються, додати вино, перець, можна трохи солі, добре перемішати, закрити кришкою і готувати ще кілька хвилин. Коли молюски всі розкриті, соус трохи уварився, вимкнути вогонь, додати порізану кінзу або петрушку, перемішати.
Молюски пересипати у широку тарілку разом із соусом і додати порізаний на шматочки лимон. Добре перемішати і відразу подавати до столу.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Посуда, восторг, грация, авация: посуда для квашения капусты. Капуста выращивание.
Рецепты салатов с фото на день рожденияРецепты всевозможных диет
Рецепт торт спартакКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter