Біла риба у кисло-солодкому соусі
- Філе рибне (білої риби) 800 г
- Перець болгарський (зелений, жовтий, червоний) 3 шт.
- Помідор (черрі)
- Цибуля 1 шт.
- Ананас
- Олія
- Крохмаль кукурудзяний 60 г
- Борошно 0.5 бан.
- Розпушувач 4 ч.л.
- Олія рослинна 6 ст.л.
- Сіль
- Водa 0.5 л
- Перець чорний
- Оцет винний 50 мл
- Цукор 50 г
- Сік апельсиновий 50 мл
- Сік ананасовий 50 мл
- Кетчуп 50 г
- Олія кунжутна 1 ч.л.
Рибу трохи помаринувати у суміші апельсинового соку і кетчупу. Пару ложок соку змішати з ложкою кетчупу і ложкою води. Можна і не маринувати, відразу смажити.
Нагріти фритюр. Рибу обваляти у крохмалі. У великій ємності змішати борошно, олію, розпушувач, сіль, перець. Дати постояти хвилину, додати воду і розмішати. Тісто виходить як на оладки. Занурити рибу у тісто і добре обваляти з усіх сторін.
Обсмажити у розпеченій олії приблизно 4 хвилини до золотистого кольору. Висушити на серветці - зайвий жир треба прибрати.
Приготувати овочі.
Овочі посмажити на сковороді приблизно 3 хвилини. Зняти з вогню.
Приготувати кисло-солодкий соус.
У сковороді змішати цукор, винний оцет, сіль, апельсиновий сік, кетчуп. Тушкувати, помішуючи, 10 хвилин. Додати 2 ст. л. крохмалю, розмішаного в ананасовому соку, тушкувати до загустіння. Додати томати і шматочки ананаса, прогріти. Додати посмажений раніше перець з цибулею, прогріти і розмішати.
На тарілку покласти шматочки риби, зверху залити соусом із овочами. Можна змішати. Полити кунжутною олією.
Подавати з білим рисом.
Рецепты Холодных блюд и закусок здесь
Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Таиландская кухня тут
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты салатов фото www.recepti.biz.ua
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, борщ. Кулинарный хороший сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter