Біла квасоля, запечeна в духовці
- Квасоля (біла) - 500 г
- Помідори(у власному соку) - 450г
- Часник - 3-4 зуб.
- Цибуля- 1 шт
- Олія- 0,5 скл.
- Петрушка (пучок)
- Сіль
- Перець
Квасолю замочити на ніч. На наступний день відварити до готовності, злити воду і відставити. Поки вариться квасоля, робимо соус.
Розім´яти томати в власному соку. Додати видавлений часник, цибулину, нарізану півкільцями, петрушку, масло, посолити, поперчити. Розмішати, поставити на вогонь і трохи проварити.
Зварену квасолю покласти у форму для запікання, залити соусом, закрити кришкою і поставити в духовку на 40 хвилин при 180 гр.
Коли квасоля буде готова, дістаньте з духовки, розмішайте, і нехай вона постоїть хвилин 10-15.
Все!. Смачного!.
recepti.biz.ua рецепты диетического питания n5
Праздничный мясной салат рецепт. Салат легкий мясной.
www.recepti.biz.ua праздничные новогодние рецепты блюд
Кулинарный сайт 7 sayПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
recepti.biz.ua праздничные рецепты салатов и блюд
Психолог лариса ренар книгиИнформация о психологе. Тимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter