Біла квасоля з черепашками
- Квасоля 200 г
- Морепродукти (черепашки) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Морква 2 шт.
- Олія оливкова 50 мл
- Вино біле 100 мл
- Лавровий лист
Квасолю замочити звечора.
Черепашки залити водою, додати сіль, залишити в темному місці, вони розкриють стулки і пісок вимиється зсередини.
Квасолю залити холодною водою і варити протягом години, кілька разів перериваючи кипіння холодною водою. У цьому випадку квасоля буде м'яка і ціла.
У скороварці варити 20 хвилин.
Цибулю обсмажити на олії, додати моркву, чисті мушлі. Як тільки вони почнуть нагріватися і відкриють стулки, додати вино, часник, лавровий лист.
Тушкувати 2-3 хвилини.
З'єднати з вареною квасолею, довести до кипіння, залишити настоятися і подавати до столу.
Рецепты греческой кухни с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Печенье за 15 минут в духовке с мимДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
рецепты салатов Холодных закусок
Сенсационный Термомикс ТМ5: салаты из вареного сердца.
ЗдесьВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Печенье барни приготовить домаДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов из креветок с фото.
Духовые шкафы Bosch: блюда из картофельного пюре в духовке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter