"Бігос" з грибами
- Сосиска 8 шт.
- Капуста цвітна 1 кг
- Капуста брюссельська 0.5 кг
- Гриби (гливи, печериці) 300 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
- Соєвий соус
Цвітну капусту розібрати на суцвіття і разом з брюссельською відварити в підсоленій воді протягом 5-7 хвилин.
Відкинути на дуршлак.
Гриби порізати невеликими скибочками, цибулю і морквину кубиками.
Розігріти в глибокій сковорідці олію і протушкувати в ній відварну капусту.
Потім додати туди ж цибулю та моркву.
Хвилин через 5 додати гриби.
Тушкувати доки не випарується вся рідина.
Коли страва буде майже готова, додати соєвий соус і сосиски, порізані кружечками.
Поперчити, якщо треба, додати солі, і тушкувати ще хвилини 2-3, все гарно перемішавши.
Рецепт салата белочкаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Использование в салатах каперсовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina: чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
www.recepti.biz.ua способ приготовления блюда из яиц одно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter