"Бігос" з грибами

ДРУГІ СТРАВИ
692 "Бігос" з грибами
Фото -
інгредієнти:
  • Сосиска 8 шт.
  • Капуста цвітна 1 кг
  • Капуста брюссельська 0.5 кг
  • Гриби (гливи, печериці) 300 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Олія рослинна
  • Соєвий соус

Цвітну капусту розібрати на суцвіття і разом з брюссельською відварити в підсоленій воді протягом 5-7 хвилин.

Відкинути на дуршлак.

Гриби порізати невеликими скибочками, цибулю і морквину кубиками.

Розігріти в глибокій сковорідці олію і протушкувати в ній відварну капусту.

Потім додати туди ж цибулю та моркву.

Хвилин через 5 додати гриби.

Тушкувати доки не випарується вся рідина.

Коли страва буде майже готова, додати соєвий соус і сосиски, порізані кружечками.

Поперчити, якщо треба, додати солі, і тушкувати ще хвилини 2-3, все гарно перемішавши.

Рецепт салата белочкаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Использование в салатах каперсовМясных, фруктовых и экзотических салатов

Кулинарные рецепты от Tramontina: чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.

www.recepti.biz.ua способ приготовления блюда из яиц одно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter