Бігос у горщику "Свято врожаю"
- Свинина (бекон) 400 г
- Окіст (копчений) 100 г
- Капуста білоголова (свіжа квашена) 500 г
- Помідор 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Гриби (білі) 100 г
- Чорнослив 6 шт.
- Яблукo 1 шт.
- Сіль
- Вино червоне сухе 50 мл
- Бульйон (грибний) 200 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний
- Цукор 1 ст.л.
Нарізати шматочками бекон.
Обсмажити на розігрітій сковороді.
Дрібно нарізати копчений окіст.
Обсмажити з беконом, можна трохи посолити.
Скласти все у горщик. Можна взяти порційні, можна один великий.
Нарізати на часточки яблуко.
Укласти зверху м'яса яблука і чорнослив.
Дрібно нарізати цибулю.
Квашену капусту при бажанні промити. Обсмажити капусту на жирі, витопленому від бекону. Додати цибулю та гриби.
Тонкими смужками нарізати солодкий перець.
Тонко нарізати свіжу капусту.
Все разом обсмажити.
Нарізати помідори.
Все тушкувати, додати сіль, цукор, вино. Можна додати гіркий перець.
Все перекласти в горщик, додати бульйон і поставити тушкувати в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
Простые рецепты вкусных салатов - американские салаты рецепты. Готовим со вкусом.
ЗдесьКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Пироги из тыквы с корицей и перцем хеллоуин. Рецепты пирог из тыквы.
Кулинарные рецепты салатов с фото. Рецепты салатов с фото пицца.
Готовим со вкусом - новогодние праздничные блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Психолог лариса ренарПсихолог онлайн. Стать востребованным консультантом. Получи книгу
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter