Бігос у горщику "Свято врожаю"

ДРУГІ СТРАВИ
804 Бігос у горщику "Свято врожаю"
Фото - Бігос у горщику
інгредієнти:
  • Свинина (бекон) 400 г
  • Окіст (копчений) 100 г
  • Капуста білоголова (свіжа квашена) 500 г
  • Помідор 1 шт.
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Гриби (білі) 100 г
  • Чорнослив 6 шт.
  • Яблукo 1 шт.
  • Сіль
  • Вино червоне сухе 50 мл
  • Бульйон (грибний) 200 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чорний
  • Цукор 1 ст.л.

Бігос в горщику

Бігос в горщику Нарізати шматочками бекон.

фото Бігос в горщику Обсмажити на розігрітій сковороді.

Бігос в горщику Дрібно нарізати копчений окіст.

Бігос в горщику Обсмажити з беконом, можна трохи посолити.

Бігос в горщику Скласти все у горщик. Можна взяти порційні, можна один великий.

Бігос в горщику Нарізати на часточки яблуко.

Бігос в горщику Укласти зверху м'яса яблука і чорнослив.

Бігос в горщику Дрібно нарізати цибулю.

Бігос в горщику Квашену капусту при бажанні промити. Обсмажити капусту на жирі, витопленому від бекону. Додати цибулю та гриби.

Бігос в горщику Тонкими смужками нарізати солодкий перець.

Бігос в горщику Тонко нарізати свіжу капусту.

Бігос в горщику Все разом обсмажити.

Бігос в горщику Нарізати помідори.

Бігос в горщику Все тушкувати, додати сіль, цукор, вино. Можна додати гіркий перець.

Бігос в горщику Все перекласти в горщик, додати бульйон і поставити тушкувати в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.

Простые рецепты вкусных салатов - американские салаты рецепты. Готовим со вкусом.

рецепт сирника з маком

ЗдесьКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Пироги из тыквы с корицей и перцем хеллоуин. Рецепты пирог из тыквы.

Кулинарные рецепты салатов с фото. Рецепты салатов с фото пицца.

Готовим со вкусом - новогодние праздничные блюда. Как приготовить вкусный шашлык.

Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.

Психолог лариса ренарПсихолог онлайн. Стать востребованным консультантом. Получи книгу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter