Бігос по-старопольськи
689
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста білоголова 400 г
- Капуста квашена 400 г
- Печериці 150 г
- Вино біле сухе 100 г
- Чорнослив без кісточок 150 г
- Шинка 100 г
- Ковбаса копчена 100 г
- Олія рослинна
Ріпчасту цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати кислу і сиру капусту. Потім гриби, сухе біле вино і чорнослив. За 10 хвилин до закінчення тушкування покласти шинку, копчену ковбасу чи м'ясо. Приправити спеціями. Якщо квашена капуста дуже кисла додати цукор.
Вкуснейшие рецепты тут: бите скло десерт рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Готовим со вкусом - рецепт салата с буряком. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі