Бігос по-домашньому
- Капуста білоголова 0.5 кг
- Ковбаса (сосиски, сардельки) 200 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор свіжий 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лавровий лист
- Олія рослинна
- Цибуля зелена
- Помідор маринований 2 шт.
Цибулю з морквою підсмажити на олії.
Потім додати помідори порізані кубиками і перець смужками, обсмажити.
Далі додати порізану ковбасу, сіль, перець і теж підсмажити.
Капусту нашаткувати не дуже крупно і теж додати у сковороду, ще посолити, поперчити якщо треба, і видавити мариновані помідори, перемішати і тушкувати 30 хвилин на повільному вогні.
Коли капуста буде готова, додати дрібно порізаний часник, перемішати, а в кінці порізану зелену цибулю.
http://recepti.biz.ua фото рецепты праздничных блюд день рождения пошаговые
Пицца начинка простаяПиццы, салаты, напитки
Салат в омлетеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинария капуста брокколиКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Приготовление плова приколыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Домашняя кухня - кулинарные рецепты с фотографиями
Мультиварки для выпечки: новогодние праздничные блюда.
Мультиварка Philips - рецепт бисквитного рулета с кремом.
Майонез рецептиПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter