Бігос на свинячих реберцях
651
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Морква 100 г
- Ребро свиняче 300 г
- Капуста білоголова 400 г
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Приправа
Обсмажити дрібно нарізану цибулю в олії до прозорості.
Додати натерту на дрібній тертці моркву. Обсмажити.
Покласти свинячі реберця. Обсмажити, перемішуючи.
Додати нашатковану капусту і приправи. Недовго смажити, стежити, щоб не підгоріла.
Додати воду, перемішати, готувати під кришкою до майже повного випаровування води.
Посолити, прикрасити.
Рецепт приготовления шашлыка и плова http://recepti.biz.ua
Рецепты Для Мультиварки: кулинарные рецепты с фотографиями. Срочное фото. Срочная полиграфия.
Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Блюда на любой вкус - рецепт торт наполеон. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі