Бігос із судака
619
інгредієнти:
- Філе рибне 400 г
- Капуста білоголова 200 г
- Опеньки (мариновані) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Борошно пшеничне
Рибу нарізати шматочками.
Обваляти у борошні й обсмажити.
Свіжу капусту нашаткувати. Яблуко натерти, цибулю нарізати кільцями, гриби промити.
Тушкувати овочі разом із грибами протягом 10 хвилин.
Додати яблуко, томатну пасту, сіль, перець.
Ретельно перемішати.
Укласти зверху обсмажену рибу і тушкувати під кришкою ще хвилин 15.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойКулинарные рецепты
Купити вишиванку недорого: рецепт торта вишиванка. Безумно вкусные рецепты блюд.
Поможем выйти замуж в Германию: капуста пелюстка рецепт.
Рецепты ягненок к пасхе http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - салаты праздничные рецепты с фото. Закупка рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі