Бігос грибний «Особливий»
- Печериці (свіжі) - 300 г
- Капуста білокачанна - 250 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Борошно - 50 г
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Корінь селери - 2 ст. л.
- Лавровий лист
- Сіль
- Перець
Калорійність рецепту 70 Ккал.
Рецепт "Бігос грибний« Особливий »".
Шампіньйони промити, нарізати тонкими пластинами.
Капусту дрібно нашаткувати.
Гриби протушкувати в невеликій кількості води близько 5 хв. Корінь селери подрібнити.
Додати капусту і селеру в гриби.
Томатну пасту і цибулю підсмажити з додаванням невеликої кількості борошна, викладіть все в гриби.
Тушкувати на слабкому вогні 15 хв. За 5 хв до готовності додати сіль, перець і лавровий лист.
Це дуже смачно, ситно і корисно!.
Мясной салат-коктейль с сыром тут
Салат из омлета с ветчиной огурцомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты рождество. Кулинарные рецепты.
Праздничные закуски на новый годПраздничная компания
www.recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter