Бігос
- Капуста
- Свинина
- Олія рослинна
- Спеції
- Цибуля ріпчаста
- Томатна паста
Свіжу капусту нашаткувати, окропивши трохи оцтом, дати настоятися хвилин 5. Потім залити її м'ясним бульйоном і тушкувати до напівготовності.
У цей час на сковороді обсмажити цибулю. Потім на другій сковороді обсмажити дрібно порізану свинину.
До цибулі додати томатну пасту і перекласти туди свинину. Тушкувати хвилин 10-15.
Перекласти свинину до капусти, посипати спеціями (сіль, перець, 1 ч. ложка цукру, лавровий лист).
Кипіти страва не повинна. Готувати на маленькому вогні.
Кексы с грушей в формочкахРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт салата з язикомКулинарные рецепты
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат Рыбный рецепты www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты (С фото: кулинарный сайт.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты из яблок. Вкусные рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua рецепты американской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter