Бігос
- Фарш м´ясний 200 г
- Рис 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Капуста білоголова 500 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Приправа
В окремій посудині обсмажити цибулю, моркву (натерти на тертці).
Обсмажити фарш, посолити.
Поєднати у качатниці цибулю, моркву, фарш і нашатковану капусту. Тушкувати приблизно 20 хвилин на повільному вогні. У цей час відварити рис.
Рис промити холодною водою, дати воді стекти і додати у качатницю, все добре перемішати, посолити і накрити кришкою на 3-5 хвилин (повільний вогонь).
Шоколадный пудинг здесь
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Заказать торт на свадьбу: украшения для торта из крема. Как приготовить вкусный шашлык.
Готовим крок-мадам. Рецепт Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter