Бігос

ДРУГІ СТРАВИ
841 Бігос
Фото - Бігос
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний 200 г
  • Рис 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Капуста білоголова 500 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Приправа

Бігус інгредієнти В окремій посудині обсмажити цибулю, моркву (натерти на тертці).

Бігус Обсмажити фарш, посолити.

Поєднати у качатниці цибулю, моркву, фарш і нашатковану капусту. Тушкувати приблизно 20 хвилин на повільному вогні. У цей час відварити рис.

Рис промити холодною водою, дати воді стекти і додати у качатницю, все добре перемішати, посолити і накрити кришкою на 3-5 хвилин (повільний вогонь).

 

Шоколадный пудинг здесь

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Заказать торт на свадьбу: украшения для торта из крема. Как приготовить вкусный шашлык.

Готовим крок-мадам. Рецепт Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter