Бігос
- Капуста білоголова свіжа 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста квашена 500 г
- Гриби
- Вода 1 скл.
- Лист лавровий
- М'ясо (свинина, філе курки)
- Ковбаса копчена (грудка)
- Чорнослив
- Вино червоне
Якщо гриби сухі, їх треба розмочити, з'єднати з квашеною капустою, додати холодної води (1 скл.) і лавровий лист, тушкувати під кришкою близько 30 хвилин.
Цибулю нарізати кубиками, обсмажити в олії, додати шматочки м'яса (свинина та філе курки). Смажити все разом близько 10-15 хвилин.
Свіжу капусту нашаткувати.
Перекласти м'ясо до квашеної капусти.
Додати туди ж нарізану копчену ковбасу або грудку і чорнослив.
Приправити спеціями і сіллю за смаком.
Додати свіжу капусту. (Долити склянку холодної води, якщо не варена).
Накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні, іноді помішуючи.
Через 60 хвилин додати червоне вино, перемішати і тушкувати ще півгодини.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: смачна кутя рецепт. Праздничные рецепты.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: салати до нового року. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет. База рецептов
Рецепты вкусных салатов на зиму из овощейКулинарные рецепты
recepti.biz.ua салат морепродукты рецепт
Delonghi кофеварка эспрессо http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter