Біфштекс зі страуса із коньячно-медовим соусом
- М´ясо страуса 300 г
- Спеції (сіль, перець)
- Масло вершкове
- Коньяк 50 мл
- Мед (рідкий) 1 ст.л.
- Бульйон 100 мл
- Кмин 1 ч.л.
- Вершки 50 мл
Біфштекси обсушити. Розігріти масло в сковороді, викласти м'ясо.
Обсмажити до бажаної готовності. Від двох хвилин на стороні (з кров'ю), до 5 хвилин на стороні (повного смаження). Викласти на підігріту тарілку і помістити в духовку 50 градусів, щоб не охолонули.
Соус: на сковороду, де смажилося м'ясо, вилити коньяк і мед і закарамелізувати, помішуючи.
Додати бульйон, випарити, додати кмин, добре перемішати.
Завершити соус введенням вершків. Нагріти, подавати.
Мясные салаты рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салатов на любой вкус - салати з ананасом. Рецепт салата цезарь от Valio.
Шашлык из печени рецепт. Жареная куриная печень рецепты.
Купить гербицид Сальса: сальса рецепт с фото.
Рецепты для пекарни: рецепт праздничных блюд. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепты кулинарные сайтыПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter