Біфштекс із телятини із грейпфрутом
- Телятина (м´якоть)
- Грейпфрут (червоний) 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Паприка солодка (мелена) 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
На сковороді розігріти вершкове масло. Чотири біфштекси можна трохи відбити (через харчову плівку). Посолити, поперчити, обсмажити з обох боків до готовності.
Прибрати з пательні, зберегти у гарячому вигляді (покласти в прогріту тарілку, накрити фольгою).
Грейпфрут розрізати навпіл. З однієї половини вичавити сік, додати в нього паприку і перець.
Від другої половинки відрізати 4 часточки разом зі шкіркою.
У сковороду додати залишене вершкове масло, вилити сік, прогріти.
Додати нарізані часточки грейпфрута.
Тушкувати грейпфрут 3-5 хвилин, перевертаючи.
Додати біфштекси і прогріти ще 3 хвилини.
Викласти на тарілку. Додати овочевий гарнір і пару часточок свіжого грейпфрута (очищеного від плівок).
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з крабами. Рецепт крабового салата.
Отбивная куриная с грибами и помидорамиотбивная куриная
Рецепты с малиной - рецепт пончики с чесноком. Купить чеснок, цены.
Салат с Курицей и ананасами и кукурузойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить вкусный шашлык - салат черепаха с фото. Потрясающе вкусный салат.
Украинская кухня книга онлайнИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Слоеный пирог со шпинатом рецептРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter