Біфштекс із грибами
- М´ясо (філе, вирізка) 2 шт.
- Маслo вершкове 20 г
- Печериці 60 г
- Петрушкa 1 пуч.
- Сухарі панірувальні
- Лимон 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Паприка солодка (мелена) 0.25 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
Гриби почистити, нарізати і обсмажити у вершковому маслі.
Яйце збити, змішати із панірувальними сухарями, рубаною петрушкою, цедрою лимона і викласти на сковорідку з грибами. Посолити, поперчити і приправити паприкою. Трохи протушкувати.
Шматок м'яса глибоко нарізати уздовж, заповнити грибною начинкою, краї закрити зубочистками. Біфштекс спочатку обсмажити з обох сторін у вершковому маслі і на 1 годину поставити у духовку. Запікати при 170 градусах, періодично поливаючи м'ясо утвореним соком.
Перед подачею можна прикрасити гілочками петрушки та листям салату. Як гарнір приготувати ніжне картопляне пюре.
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоДиетические продукты. Диетические продукты питания
Как приготовить летний салат: салати рецепти з грибами.
Французская кухня рецепт суп пюре рыба. Французская кухня рецепты жульен.
Праздничные салаты - праздничные новогодние салаты.
Крем для украшения торта здесь
Рецепт приготовления салата мимоза. Салат оливье мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter