Біфштекс із грибами

ДРУГІ СТРАВИ
620 Біфштекс із грибами
Фото - Біфштекс із грибами
інгредієнти:
  • М´ясо (філе, вирізка) 2 шт.
  • Маслo вершкове 20 г
  • Печериці 60 г
  • Петрушкa 1 пуч.
  • Сухарі панірувальні
  • Лимон 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Паприка солодка (мелена) 0.25 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Гриби почистити, нарізати і обсмажити у вершковому маслі.

Яйце збити, змішати із панірувальними сухарями, рубаною петрушкою, цедрою лимона і викласти на сковорідку з грибами. Посолити, поперчити і приправити паприкою. Трохи протушкувати.

Шматок м'яса глибоко нарізати уздовж, заповнити грибною начинкою, краї закрити зубочистками. Біфштекс спочатку обсмажити з обох сторін у вершковому маслі і на 1 годину поставити у духовку. Запікати при 170 градусах, періодично поливаючи м'ясо утвореним соком.

Перед подачею можна прикрасити гілочками петрушки та листям салату. Як гарнір приготувати ніжне картопляне пюре.

Диетические блюда из говядины рецепты с фотоДиетические продукты. Диетические продукты питания

Как приготовить летний салат: салати рецепти з грибами.

Французская кухня рецепт суп пюре рыба. Французская кухня рецепты жульен.

Праздничные салаты - праздничные новогодние салаты.

Крем для украшения торта здесь

Рецепт приготовления салата мимоза. Салат оливье мимоза рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter