Біфштекс "Берлін"
- Яловичина (вирізка) 600 г
- Сир твердий 150 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Суміш перців
- Олія рослинна
- Сіль
- Рис (варений)
- Цедра лайма (лимона)
Філе порізати порційно, відбити, посолити і поперчити. Суміш перців - змішати мелений чорний і білий (по 1 кавовій ложечці), червоний солодкий (2 кавові ложечки) і гострий (0,5 кавової ложечки).
Із яєць та тертого сиру зробити льєзон (у збите яйце додати тертий сир).
Обваляти у льєзоні відбивну і обсмажити з обох боків на олії до золотистої скоринки.
Покласти обсмажені біфштекси у форму, накрити фольгою і поставити в електрогриль на 30 хвилин.
На готовий рис покласти готову відбивну, полити її томатним соусом і покласти другу відбивну (якщо відбивні маленькі), посипавши подрібненою цедрою лайма (лимона).
Салат с Курицей и грибами и кукурузой и яйцомПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Рецепты праздничных новогодних салатов. Новогодние праздничные салаты.
Праздничные рецепты приготовления блюд. Фото-рецепты праздничных блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter