Біфштекс
- Яловичина 300 г
- Перець чорний
- Перець білий
М'ясо для біфштекса помити, видалити плівки, витерти м'ясо рушником.
Розрізати на шматочки товщиною 1,5-2 см частіше упоперек волокон.
Змастити кожен шматочок олією і посипати грубомеленим перцем.
Шматочок із перцем покласти між долонь і втерти перець руками, помасажувати трохи шматочок.
М'ясо має бути кімнатної температури. Покласти на гарячу сковорідку.
Смажити по 1-2 хвилини із кожного боку.
Консервы тм Tushe - украинская кухня доставка. Итальянская кухня в Петербурге.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты Приготовления.
Праздничные новогодние кулинарные рецепты. Рецепты праздничных новогодних салатов.
Рецепты вкусных праздничных салатов www.recepti.biz.ua
Способы приготовления салата мимоза http://recepti.biz.ua
Мимоза салат рецепт с рисомУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter