Бички смажені
1541
інгредієнти:
- Риба (бички)
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Олія рослинна
Бички помити, почистити нутрощі і скласти в глибоку посудину, посолити.
Обваляти добре зі всіх сторін у панірувальних сухарях.
У добре розігріту сковороду викласти бички і обсмажити до золотистого кольору, періодично перевертаючи.
Праздничные мясные салаты рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты блюда на рождествоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі