«Бички» морські смажені з картоплею
- Риба 1 кг
- Борошно 3 ст.л.
- Олія
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Картопля 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець
Рибу промити і просушити, вичавити і змішати сік із лимона та апельсина, залити ним рибу і залишити маринуватися на 30-40 хв.
Промити, очистити, нарізати картоплю тонкими кільцями, полити трохи олією і перемішати.
Цибулю нарізати півкільцями, а часник дрібно посікти.
Рибу вийняти, віджати від соку і висушути паперовим рушником. Сік залишити.
Рибу трохи посолити, обваляти у борошні і смажити у сковороді на сильно розігрітій олії із кожної сторони не більше 2 хв, щоб не пересушити. Готову рибу вийняти зі сковороди.
У сковороду долити трохи олії і обсмажити картоплю до золотавого кольору, додати цибулю і часник, трохи посолити, поперчити і дати ще пару хвилин досмажитися.
Поверх картоплі викласти обсмажену рибу, і зверху полити залишеним соком.
Накрити кришкою і тушкувати пару хвилин, щоб риба і картопля просочилися.
Кексы в магазине Rozetka - кексы кофейные. Кондитерские формы.
ЗдесьОреховая паста Nutbutter. В составе только орехи и какао. Вкусно и полезно
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Горшочки для запекания Чанахи: чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter