Бичачі яйця по-вятськи

ДРУГІ СТРАВИ
1516 Бичачі яйця по-вятськи
Фото - Бичачі яйця по-вятськи
інгредієнти:
  • Яйце (бичаче, свиняче) 600 г
  • Сметана 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Гірчиця (французька, із зернами) 1 ч.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Олія рослинна

Бичачі яйця по-вятски інгредієнти

Бичачі яйця по-вятски Поставити каструлю з водою на вогонь. Яйця ретельно помити, зробити два поздовжніх розрізи до м'якоті.

фото Бичачі яйця по-вятски Очистити часник і цибулю. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.

Бичачі яйця по-вятски СубпродуктиКоли вода закипить, посолити, покласти 2 лаврових листочка і зубчик часнику. Занурити підготовлені свинячі яйця і варити хвилин 7-10. Піну, яка буде з'являтися, потрібно знімати.

Бичачі яйця по-вятски Сметана Обсмажити цибулю на рослинній олії до м'якості і золотавого кольору.

Бичачі яйця по-вятски Цибуля ріпчаста Відварені яйця облити холодною водою і зняти грубу верхню шкірку. Знову ретельно помити.

Бичачі яйця по-вятски Часник За вже наявними розрізами дорізати до кінця на дві половинки і нарізати тонкими скибочками. Цибулю тимчасово прибрати зі сковороди, покласти туди скибочки і обсмажити хвилин 5, доки не перестане виділятися рідина.

Бичачі яйця по-вятски Перець чорний Повернути цибулю на сковорідку, поперчити, посолити, додати сметану, чайну ложку гірчиці, вичавити через прес 2 зубчики часнику. Ретельно перемішати, накрити кришкою і тушкувати на малому вогні ще хвилин 10.

Бичачі яйця по-вятски Сіль Подавати на стіл зі смаженою картоплею, солоними огірками або помідорами, маринованою капустою.

Рецепты салатов на любой вкус: салати до святкового столу.

Рецепты Приготовления - салат белочка рецепт. Как приготовить летний салат.

Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кульки з ниток своми руками вдеокульки

recepti.biz.uaРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter