Бичачі яйця по-вятськи
- Яйце (бичаче, свиняче) 600 г
- Сметана 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний
- Сіль
- Гірчиця (французька, із зернами) 1 ч.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Олія рослинна
Поставити каструлю з водою на вогонь. Яйця ретельно помити, зробити два поздовжніх розрізи до м'якоті.
Очистити часник і цибулю. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
Коли вода закипить, посолити, покласти 2 лаврових листочка і зубчик часнику. Занурити підготовлені свинячі яйця і варити хвилин 7-10. Піну, яка буде з'являтися, потрібно знімати.
Обсмажити цибулю на рослинній олії до м'якості і золотавого кольору.
Відварені яйця облити холодною водою і зняти грубу верхню шкірку. Знову ретельно помити.
За вже наявними розрізами дорізати до кінця на дві половинки і нарізати тонкими скибочками. Цибулю тимчасово прибрати зі сковороди, покласти туди скибочки і обсмажити хвилин 5, доки не перестане виділятися рідина.
Повернути цибулю на сковорідку, поперчити, посолити, додати сметану, чайну ложку гірчиці, вичавити через прес 2 зубчики часнику. Ретельно перемішати, накрити кришкою і тушкувати на малому вогні ще хвилин 10.
Подавати на стіл зі смаженою картоплею, солоними огірками або помідорами, маринованою капустою.
Рецепты салатов на любой вкус: салати до святкового столу.
Рецепты Приготовления - салат белочка рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кульки з ниток своми руками вдеокульки
recepti.biz.uaРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter