"Беспармак"

ДРУГІ СТРАВИ
793 "Беспармак"
Фото -
інгредієнти:
  • М´ясо (конина) 2 кг
  • Кази (ковбаса із конини) 1 шт.
  • Картопля 1 кг
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно 2 скл.
  • Бульйон 1 скл.
  • Цибуля 1 шт.

В одну каструлю велику набрати воду, опустити вимите м'ясо. Поставити варити. При закипанні зняти піну, посолити і варити м'ясо 2-2,5 години. Таким же чином в іншій каструлі варити кази.

фото Тісто. У борошно розбити 2 яйця, перемішати, додати потроху гарячий бульйон і швидко замісити тісто. Виходить еластичне прісне тісто.

Розділити його на 3 частини, дати постояти хвилин 20-30 під серветкою або у пакеті.

Очистити картоплю, помити. Через 2,5 год покласти у каструлю цілком, і варити разом із м'ясом.

Цибулю нарізати тонкими півкільцями, залити верхніми шарами бульйону, поперчити та залишити.

Тісто розкотити на тоненькі коржики, товщиною 1 мм.

Нарізати їх на квадратики.

Вийняти готове м'ясо.

Вийняти кази.

Варити у бульйоні коржики, перемішуючи, щоб вони не злиплися. Дістати. Покласти у велику плоску тарілку, зверху картоплю, м'ясо, полити бульйоном із цибулею і зверху порізане кази.

 

Поможем выйти замуж в Германию - кексы и маффины рецепты.

Рулет слоеный с куриной начинкой. Куриный рулет с чечевицей.

Рецепт торта Киевский www.recepti.biz.ua

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Черничное варенье купитьПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов

рецепты американской кухни скачать