"Беспармак"
- М´ясо (конина) 2 кг
- Кази (ковбаса із конини) 1 шт.
- Картопля 1 кг
- Яйце 2 шт.
- Борошно 2 скл.
- Бульйон 1 скл.
- Цибуля 1 шт.
В одну каструлю велику набрати воду, опустити вимите м'ясо. Поставити варити. При закипанні зняти піну, посолити і варити м'ясо 2-2,5 години. Таким же чином в іншій каструлі варити кази.
Тісто. У борошно розбити 2 яйця, перемішати, додати потроху гарячий бульйон і швидко замісити тісто. Виходить еластичне прісне тісто.
Розділити його на 3 частини, дати постояти хвилин 20-30 під серветкою або у пакеті.
Очистити картоплю, помити. Через 2,5 год покласти у каструлю цілком, і варити разом із м'ясом.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, залити верхніми шарами бульйону, поперчити та залишити.
Тісто розкотити на тоненькі коржики, товщиною 1 мм.
Нарізати їх на квадратики.
Вийняти готове м'ясо.
Вийняти кази.
Варити у бульйоні коржики, перемішуючи, щоб вони не злиплися. Дістати. Покласти у велику плоску тарілку, зверху картоплю, м'ясо, полити бульйоном із цибулею і зверху порізане кази.
Поможем выйти замуж в Германию - кексы и маффины рецепты.
Рулет слоеный с куриной начинкой. Куриный рулет с чечевицей.
Рецепт торта Киевский www.recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Черничное варенье купитьПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter