"Бешбармак по-російськи"
700
інгредієнти:
- Ребра свинячі
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Яйце 1 шт.
- Вода (кип´ячена) 0.5 скл.
- Борошно 2.5 скл.
- Спеції (сіль, перець)
- Кетчуп (томатна паста) 2 ст.л.
Свинячі реберця обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями.
Додати до ребер.
Посолити і поперчити. Додати кетчуп або томатну пасту. Перемішати, смажити хвилин 5.
Замісити тісто (як на пельмені).
Розкачати тонкий пласт.
Нарізати смужки.
Відварити смужки у підсоленій воді 3-5 хвилин, тобто до готовності.
Відкинути на дуршлак, щоб стекла вода.
Змішати всі інгредієнти.
Закваски для йогурта Yogurton: ржаная закваска рецепт.
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Мультиварка Philips - рецепт пампушек с фото.
Открыть кулинарный сайт. Рейтинг кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі