"Бешбармак по-російськи"

ДРУГІ СТРАВИ
654 "Бешбармак по-російськи"
Фото -
інгредієнти:
  • Ребра свинячі
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Яйце 1 шт.
  • Вода (кип´ячена) 0.5 скл.
  • Борошно 2.5 скл.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Кетчуп (томатна паста) 2 ст.л.

Свинячі реберця обсмажити на олії до рум'яної скоринки.

Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями.

Додати до ребер.

Посолити і поперчити. Додати кетчуп або томатну пасту. Перемішати, смажити хвилин 5.

фото Замісити тісто (як на пельмені).

Розкачати тонкий пласт.

Нарізати смужки.

Відварити смужки у підсоленій воді 3-5 хвилин, тобто до готовності.

Відкинути на дуршлак, щоб стекла вода.

Змішати всі інгредієнти.

 

Закваски для йогурта Yogurton: ржаная закваска рецепт.

Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.

Мультиварка Philips - рецепт пампушек с фото.

Открыть кулинарный сайт. Рейтинг кулинарных сайтов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter