Бешбармак із кінської ковбаси "Казі"
- Ковбаса (кінська, "Казі") 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Борошно 700 г
- Вода 250 мл
- Перець чорний
- Зира (кмин)
- Сіль
- Морква
Казі. Готується шляхом набивання коневі у кишку кінського м'яса із рeбер.
Кінську кишку натерти сіллю, промити у прохолодній, а потім у тeплій воді і так 3-4 рази. Великі шматки м'яса конини із салом натерти сіллю, перцем чорним і кмином. Накрити марлею і залишити маринуватися у прохолодному тeмному місці на 2-3 години. Набити мариноване м'ясо у кишку і знову прибрати у прохолодне місце. Напівфабрикат казі готовий.
Поставити на плиту великий казан із водою, занурити туди напівфабрикат казі, пару морквин, цибулину, зіру і сіль. Довести до кипіння, проткнути ковбасу у декількох місцях голкою і варити до готовності.
Замісити тісто, розкачати у тонкий пласт (товщиною 1-2 мм) і нарізати прямокутниками.
Готову ковбасу виловити, нехай трохи полежить. У бульйон (де варилася казі) занурити тісто, варити його 2 хвилини і виловити.
Нарізати пластинами казі. Викласти на тарілку по колу тісто і казі, зверху тонко нарізану ріпчасту цибулю і чорний перець.
Бульйон подавати в окремій чашці.
recepti.biz.ua рецепт диетического сельдереевого супа
Очень вкусные пончики: рецепт пончики с чесноком. Рецепты с малиной.
Рецепт вкусной домашней колбасыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кофейный кекс рецептСтатьи о кофе, рецепты приготовления
Рецепты французских салатовКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Туткак приготовить почки говяжьи
Маковый торт на заказ - маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter