Бешбармак із кінської ковбаси "Казі"

ДРУГІ СТРАВИ
615 Бешбармак із кінської ковбаси "Казі"
Фото - Бешбармак із кінської ковбаси
інгредієнти:
  • Ковбаса (кінська, "Казі") 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Борошно 700 г
  • Вода 250 мл
  • Перець чорний
  • Зира (кмин)
  • Сіль
  • Морква

Казі. Готується шляхом набивання коневі у кишку кінського м'яса із рeбер.

 

 

Кінську кишку натерти сіллю, промити у прохолодній, а потім у тeплій воді і так 3-4 рази. Великі шматки м'яса конини із салом натерти сіллю, перцем чорним і кмином. Накрити марлею і залишити маринуватися у прохолодному тeмному місці на 2-3 години. Набити мариноване м'ясо у кишку і знову прибрати у прохолодне місце. Напівфабрикат казі готовий. 

Поставити на плиту великий казан із водою, занурити туди напівфабрикат казі, пару морквин, цибулину, зіру і сіль. Довести до кипіння, проткнути ковбасу у декількох місцях голкою і варити до готовності.

 

Замісити тісто, розкачати у тонкий пласт (товщиною 1-2 мм) і нарізати прямокутниками.

Готову ковбасу виловити, нехай трохи полежить. У бульйон (де варилася казі) занурити тісто, варити його 2 хвилини і виловити.

Нарізати пластинами казі. Викласти на тарілку по колу тісто і казі, зверху тонко нарізану ріпчасту цибулю і чорний перець.

Бульйон подавати в окремій чашці.

recepti.biz.ua рецепт диетического сельдереевого супа

Очень вкусные пончики: рецепт пончики с чесноком. Рецепты с малиной.

Рецепт вкусной домашней колбасыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Кофейный кекс рецептСтатьи о кофе, рецепты приготовления

Рецепты французских салатовКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Туткак приготовить почки говяжьи

Маковый торт на заказ - маковый торт.