Бешбармак із баранини
- Баранина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Зелень (кінза, кріп, петрушка)
- Цибуля червона 2 шт.
- Масло вершкове
- Вода 200 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно
Баранину промити і поставити варити у великій каструлі.
Як закипить, зняти піну, зменшити вогонь і варити до м'якості м'яса приблизно 1 годину, посолити за 20 хв до кінця варіння.
Можна додати очищену цибулину, запашний горошок і лавровий лист за 10 хв до кінця варіння.
Із води, яйця та борошна замісити тісто як на пельмені, борошно просіяти.
Прибрати на 30 хв у холодильник, накрити харчовою плівкою.
Розкачати дуже тонко і нарізати ромбиками, підсушити.
Тісто можна заготовити про запас, у цьому випадку залишити на столі на 6-7 годин, доки тісто зовсім не висохне, прибрати в ємність і зберігати в сухому місці доки не стане в нагоді.
Обсмажити цибулю на вершковому маслі.
М'ясо порізати брусочками, приблизно 1х5 см.
Зберегти теплим.
Цибулю порізати дуже тонкими півкільцями і розрізати ще навпіл, замаринувати у слабкому розчині оцту, можна яблучного, на 10 хв.
Потім злегка віджати, вона повинна бути хрусткою, змішати із зеленню.
Тісто відварювати в бульйоні частинами по 2 хв кожну партію, коли спливе, дістати шумівкою і викласти на велику тарілку.
Перед тим, як варити тісто, частину бульйону відлити для подачі.
Зверху смажену цибулю.
Накрити шаром тіста.
І так далі, доки до кінця не заповниться тарілка.
Зверху викласти половину м'яса, щедро присипати маринованою цибулею.
Окремо подати піали з бульйоном.
Закупка рецепты: рецепты мясных закусок с фото.
Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter