Бешбармак

ДРУГІ СТРАВИ
781 Бешбармак
Фото - Бешбармак
інгредієнти:
  • Яловичина (огузок) 2.5 кг
  • Баранина (лопатка) 1.2 кг
  • Борошно пшеничне (вищий ґатунок) 3 скл.
  • Яйце 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Сіль
  • Перець духмяний (горошком) 0.5 ч.л.

Бешбармак інгредієнти Надрізати м'ясо майже до кістки уздовж волокон у вигляді книжки і втерти велику сіль (не морську). Скласти у чашку, загорнути харчовою плівкою і прибрати в холодильник.

Бешбармак На наступний день м'ясо промити, залити холодною водою і поставити варитися. Каструля повинна бути велика і простора. Після того, як м'ясо закипить, необхідно дуже ретельно зняти пінку і зменшити вогонь під каструлею до мінімуму. Через 2 години посолити. М'ясо вариться 2,5-3 години.

фото Бешбармак Замісити тісто на бешбармак (3 яйця, борошно і 0,5 ч. л. солі).

Бешбармак Яловичина Тісто повинне вийти за консистенцією досить крутим. Готове тісто затягнути у харчову плівку і залишити на 30-40 хвилин.

Бешбармак Баранина Готове м'ясо вийняти з бульйону, скласти у глибоку чашку і щільно накрити. Бульйон ретельно процідити. Він повинен вийти ідеально прозорим і дуже наваристим.

Бешбармак Борошно пшеничне

Бешбармак Яйце Розкачати тісто дуже тонко. Скласти пласти тіста на рушнику і накрити, не даючи йому пересихати.

Бешбармак Цибуля ріпчаста М'ясо нарізати на шматочки.

Бешбармак Лук зелений Цибулю нарізати скибочками.

Бешбармак Сіль Із готового бульйону ополоником зняти жир (навар).

Бешбармак Перець духмяний Приготувати соус. Цибулю посолити, поперчити і залити наваром, накрити кришкою.

Бешбармак Розкатані коржі нарізати на прямокутники розміром з гірчичник.

Бешбармак Бульйон розділити на дві частини. Одну частину розбавити киплячою водою, посолити. У ній відварювати тісто.

Бешбармак

Бешбармак Варити після закипання 3-4 хвилини. Викладати шумівкою на тарілку.

Бешбармак Після того, як всі прямокутники готові, викласти поверх них відварене м'ясо.

Бешбармак Полити зверху соусом і посипати для краси зеленою цибулею.

Бешбармак Подавати відразу. Бульйон подати до закінчення трапези, наливаючи у великі піали.

 

recepti.biz салати рецепти з фото

Рецепты Для Мультиварки: смачна вечеря рецепти. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.

http://recepti.biz.ua сборник рецептов Холодных закусок

Рецепт салата с фетойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

рецепты заварного крема