Бешбармак

ДРУГІ СТРАВИ
812 Бешбармак
Фото - Бешбармак
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, яловичина, курка)
  • Яйце
  • Цибуля ріпчаста
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Борошно пшеничне
  • Лавровий лист

Майже Бешбармак))) інгредієнтиВідварити м'ясо протягом 5-6 годин.

Замісити тісто із яєць + борошно + сіль + дуже наваристий бульйон.

 

 

Залишити на 30 хв.

Нарізати багато цибулі і перцю.

Розгорнути тісто дуже тонко.

У цибулю з перцем додати бульйон.

 

Поставити каструлю і налити туди бульйон, у якому варилося м'ясо.

Локшину нарізати великими квадратами.

Укинути у киплячий бульйон і зачекати, коли спливе, потім виловити шумівкою.

Викласти на велику тарілку, трохи полити бульйоном (з цибулею і з перцем).

І так всю локшину.

Потім викласти м'ясо і зверху полити цибулевим бульйоном.

 

Рецепты выпечки - рецепты выпечки на рождество. Готовим со вкусом.

куриные отбивные руцепт

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты Для Мультиварки: рецепты в пост. Вкусные постные блюда.

Готовим со вкусом - салат с морепродуктами рецепт.

Кулинарные рецепты от Tramontina - кокосовые кексы рецепт.

Кулинарные сайты. лазанья. Кулинарный сайт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter