Бешбармак
- М´ясо (свинина, яловичина, курка)
- Яйце
- Цибуля ріпчаста
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Борошно пшеничне
- Лавровий лист
Відварити м'ясо протягом 5-6 годин.
Замісити тісто із яєць + борошно + сіль + дуже наваристий бульйон.
Залишити на 30 хв.
Нарізати багато цибулі і перцю.
Розгорнути тісто дуже тонко.
У цибулю з перцем додати бульйон.
Поставити каструлю і налити туди бульйон, у якому варилося м'ясо.
Локшину нарізати великими квадратами.
Укинути у киплячий бульйон і зачекати, коли спливе, потім виловити шумівкою.
Викласти на велику тарілку, трохи полити бульйоном (з цибулею і з перцем).
І так всю локшину.
Потім викласти м'ясо і зверху полити цибулевим бульйоном.
Рецепты выпечки - рецепты выпечки на рождество. Готовим со вкусом.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Для Мультиварки: рецепты в пост. Вкусные постные блюда.
Готовим со вкусом - салат с морепродуктами рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кокосовые кексы рецепт.
Кулинарные сайты. лазанья. Кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter