Бешбармак
610
інгредієнти:
- Яловичина 0.6 кг
- Картопля 10 шт.
- Жайме 1 упак.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Відварити м'ясо до готовності.
Коли м'ясо готове, відварити на бульйоні нарізану картоплю.
Також у бульйоні відварити Жайме (коржі) (замісити тісто із борошна, бульйону, 2 яєць і солі. Розділити тісто на декілька частин. Кожну частину тонко розкачати, дати підсохнути і нарізати прямокутниками).
Цибулю порізати півкільцями, додати чорний перець. Залити гарячим бульйоном. Дати настоятися.
М'ясо нарізати на шматочки, викласти на тарілку.
Поверх м'яса викласти картоплю.
Поверх картоплі - Жайме.
Залити бульйоном із цибулею.
До бешбармаку подати бульйон.
Диетолог светлана фус сайтСоветы диетологов на Gastronomru. Онлайн-консультация диетолога
Польская кухняПольская светотехническая продукция
Кулинарные рецепты сайты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі