Бешбармак

ДРУГІ СТРАВИ
552 Бешбармак
Фото - Бешбармак
інгредієнти:
  • Яловичина 0.6 кг
  • Картопля 10 шт.
  • Жайме 1 упак.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.

Бесбармак інгредієнти Відварити м'ясо до готовності.

Бесбармак Коли м'ясо готове, відварити на бульйоні нарізану картоплю.

фото Бесбармак Також у бульйоні відварити Жайме (коржі) (замісити тісто із борошна, бульйону, 2 яєць і солі. Розділити тісто на декілька частин. Кожну частину тонко розкачати, дати підсохнути і нарізати прямокутниками).

Бесбармак Яловичина Цибулю порізати півкільцями, додати чорний перець. Залити гарячим бульйоном. Дати настоятися.

Бесбармак Картопля М'ясо нарізати на шматочки, викласти на тарілку.

Бесбармак Жайме Поверх м'яса викласти картоплю.

Бесбармак Цибуля ріпчаста Поверх картоплі - Жайме.

Бесбармак Залити бульйоном із цибулею.

Бесбармак До бешбармаку подати бульйон.


Диетолог светлана фус сайтСоветы диетологов на Gastronomru. Онлайн-консультация диетолога

Польская кухняПольская светотехническая продукция

Кулинарные рецепты сайты www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter