Бешбармак
- Курка 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Борошно 250 г
- Яйце 1 шт.
- Водa 130 мл
- Сіль
- Перець мелений
- Лавровий лист 1 шт.
Підготовлену курку залити водою і поставити на вогонь. Як тільки вода закипить, злити і залити курку знову водою. Довести воду до кипіння, зняти піну, посолити і залишити варитися на слабкому вогні до готовності.
Незадовго до готовності м'яса зробити тісто для бешбармаку. Взяти 250 г борошна, в мірну склянку розбити яйце і долити теплого бульйону до 150 мл. Замісити тісто, викласти його на посипаний борошном стіл і трохи ще пом'яти. Отримали пельменне тісто. Залишити на 20 хвилин під кришкою.
Потім розкатати в тонкий пласт.
Нарізати у вигляді квадратиків і трикутників.
Налити у маленьку каструльку трохи бульйону і, кинувши нарізану кільцями цибулину, залишити тушкуватися. Поперчити бульйон.
Відваривши шматочки тіста в підсоленій воді з лавровим листом для аромату і вийнявши їх шумівкою, з'єднати їх із шматочками курячого м'яса, приправити за смаком сіллю і перцем, полити зверху цибулею і поставити готову страву на стіл.
Потрясающе вкусный салат: салат з маринованих опеньок.
Рецепты для пекарни: рецепт салата з язиком.
Готовим со вкусом: праздничные рецепты новогодние рецепты. Торт В Мультиварке Рецепты.
Рецепт салат из креветок и авокадо. Рецепт салата из авокадо.
Праздничные салаты на Новый год 2017 мимозаПраздничное агентство. Праздничная компания
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter