Бешбармак

ДРУГІ СТРАВИ
696 Бешбармак
Фото - Бешбармак
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Борошно 250 г
  • Яйце 1 шт.
  • Водa 130 мл
  • Сіль
  • Перець мелений
  • Лавровий лист 1 шт.

Бешбармак інгредієнти

 

 

Бешбармак Підготовлену курку залити водою і поставити на вогонь. Як тільки вода закипить, злити і залити курку знову водою. Довести воду до кипіння, зняти піну, посолити і залишити варитися на слабкому вогні до готовності.

фото Бешбармак Незадовго до готовності м'яса зробити тісто для бешбармаку. Взяти 250 г борошна, в мірну склянку розбити яйце і долити теплого бульйону до 150 мл. Замісити тісто, викласти його на посипаний борошном стіл і трохи ще пом'яти. Отримали пельменне тісто. Залишити на 20 хвилин під кришкою.

Бешбармак Курка Потім розкатати в тонкий пласт.

Бешбармак Лук Нарізати у вигляді квадратиків і трикутників.

Бешбармак Борошно Налити у маленьку каструльку трохи бульйону і, кинувши нарізану кільцями цибулину, залишити тушкуватися. Поперчити бульйон.

Бешбармак Яйцa Відваривши шматочки тіста в підсоленій воді з лавровим листом для аромату і вийнявши їх шумівкою, з'єднати їх із шматочками курячого м'яса, приправити за смаком сіллю і перцем, полити зверху цибулею і поставити готову страву на стіл.

Бешбармак Водa

 

 

 

 

 

Потрясающе вкусный салат: салат з маринованих опеньок.

Рецепты для пекарни: рецепт салата з язиком.

Готовим со вкусом: праздничные рецепты новогодние рецепты. Торт В Мультиварке Рецепты.

Рецепт салат из креветок и авокадо. Рецепт салата из авокадо.

Праздничные салаты на Новый год 2017 мимозаПраздничное агентство. Праздничная компания

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter