"Берлінський" шніцель
- Вим´я 500 г
- Водa 2 л
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний (горошком) 4 шт.
- Гвоздика 1 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Борошно
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Жир
- Сіль 1 ст.л.
Вим'я добре промити, залити холодною водою, відварити і воду злити.
Вим'я знову залити 2 л кип'яченої води, додати цибулю, спеції і 1 столову ложку солі, поставити на слабкий вогонь і варити протягом 4 год до м'якості.
Потім вим'я розрізати на скибки товщиною 0,5 см, обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях і обсмажити в розігрітому жирі з обох сторін, посипати сіллю.
Салат со стручковым горохом и брокколи. Салат из минтая с брокколи и тофу.
Рецепты с малиной - рецепты первых блюд с фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - слоеный пирог с фруктами. Рецепты с малиной.
Рецепт приготовления шашлыка и плова. Плов рецепт приготовления.
Кофейный кекс с карамелизированной тыквой и орехами. Рецепт кофейного кекса.
Простые рецепты десертов без выпечки с фотоПорадуй своих сладкоешек вкусными рецептами! Читай подробнее на Everydayme
Торт с фотографией - тортики фото.
Готовим со вкусом - блины с грибами рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter