"Берлінський" шніцель
- Вим´я 500 г
- Водa 2 л
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний (горошком) 4 шт.
- Гвоздика 1 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Борошно
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Жир
- Сіль 1 ст.л.
Вим'я добре промити, залити холодною водою, відварити і воду злити.
Вим'я знову залити 2 л кип'яченої води, додати цибулю, спеції і 1 столову ложку солі, поставити на слабкий вогонь і варити протягом 4 год до м'якості.
Потім вим'я розрізати на скибки товщиною 0,5 см, обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях і обсмажити в розігрітому жирі з обох сторін, посипати сіллю.
Консервация овощей ассорти на зиму рецептыконсервация овощей
Вкуснейшие рецепты тут - торт вышиванка рецепт. Всегда круглосуточно. Мечта.
Рецепты блюд великого поста. Рецепт пост.
Рецепты с малиной: слоеный пирог с фруктами. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Праздничные салаты: праздничные салаты к новому году.
Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter