"Берлінський" шніцель

ДРУГІ СТРАВИ
539 "Берлінський" шніцель
Фото -
інгредієнти:
  • Вим´я 500 г
  • Водa 2 л
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чорний (горошком) 4 шт.
  • Гвоздика 1 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Борошно
  • Яйце 1 шт.
  • Сухарі панірувальні
  • Жир
  • Сіль 1 ст.л.

Вим'я добре промити, залити холодною водою, відварити і воду злити.

Вим'я знову залити 2 л кип'яченої води, додати цибулю, спеції і 1 столову ложку солі, поставити на слабкий вогонь і варити протягом 4 год до м'якості.

Потім вим'я розрізати на скибки товщиною 0,5 см, обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях і обсмажити в розігрітому жирі з обох сторін, посипати сіллю.

Консервация овощей ассорти на зиму рецептыконсервация овощей

Вкуснейшие рецепты тут - торт вышиванка рецепт. Всегда круглосуточно. Мечта.

Рецепты блюд великого поста. Рецепт пост.

ореховый торт без муки рецепт

Рецепты с малиной: слоеный пирог с фруктами. Рецепты пирогов и пирожков с фото.

торт без выпечки с фото

Праздничные салаты: праздничные салаты к новому году.

Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок.

recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter