Бехи Димляма
- Сало (курдючне)
- Цибуля ріпчаста
- Ребро бараняче
- Сіль
- Зира
- Баранина (м´якоть)
- Помідор (свіжий)
- Перець солодкий червоний (мелений)
- Морква
- Айва
- Часник
Курдюк порізати пластинками.
Укласти на дно казана пластинки курдюка, бажано так, щоб застелити дно повністю.
Поверх курдюка покласти шар цибулі.
Потім реберця.
Посолити.
Зірою посипати.
Викласти шар баранини без кісток. Додати зіри знову.
Потім знову шар цибулі викласти.
Нарізати помідор.
Посипати зверху червоним меленим перцем.
Моркву нарізати крупно і викласти поверх шару помідор.
Айву нарізати на чотири частини і вирізати серцевину.
Викласти поверх моркви.
Знову посолити і посипати зірою.
Часник очистити від верхнього шару лушпиння і зачистити корінці.
Укласти у казан між шматками айви.
Казан щільно накрити кришкою і поставити на сильний вогонь хвилин на 15.
Як тільки зашкварчить, зменшити вогонь до мінімуму.
Тушкувати години півтори-дві.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Рецепт наполеон торт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter