Бефстрогонов
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметанa 2 ст.л.
- Часник 6 зуб.
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна 5 ст.л.
М’ясо порізати.
У казан налити олію і відправити туди м’ясо.
Тушкувати, доки не випарується яловичий сік, близько 7-8 хв на середньому вогні, і обов'язково посолити, поперчитти.
Потім туди додати цибулю дрібно порізану і тушкувати ще хвилин 5.
Потім додати борошно, добре перемішати і дати можливість злегка підсмажитися.
Потім залити водою так, щоб вона була на 2 пальці від м'яса.
Додати сметану, ретельно розмішати і досолити, доперчити.
Зробити вогонь максимальним, зачекати, коли закипить і потім спробувати на сіль, якщо треба то досолити.
Вогонь трохи менше середнього.
Часник пропустити через прес і відправити у казан.
Можна додати пучок кропу.
Залишити доходити на повільному вогні на 20 хвилин.
Подавати із макаронами, рисом, гречкою.
Отбивная куриная калорийность на 100 граммотбивная куриная
Купить мицелий - салат с жареными грибами.
Салаты праздничные рецепты с фотоКулинарные рецепты
Рецепты приготовление канапе www.recepti.biz.ua
recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter