Бефстроганов з картоплею по-селянськи
- Яловичина (філе) 500 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Сметана 0.75 скл.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль
Розігріти духовку.
Філейну частину яловичини порізати на невеликі шматочки, відбити і нарізати брусками.
Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на олії. Покласти м'ясо, посолити, поперчити і тушкувати 8-10 хвилин, безперервно помішуючи.
Додати борошно, розмішати і тушкувати ще 3-4 хвилини. Додати сметану, розмішати і поставити в духовку на 3-4 хвилини. Додати томатну пасту.
Очищену картоплю нарізати часточками, посолити, поперчити і обсмажити в олії.
Готову картоплю викласти на порційну тарілку, потім викласти готовий бефстроганов, посипати дрібно рубаною зеленню.
Консервация овощей с рисомконсервация овощей
Салат з омлетомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
ЗдесьКулинарные рецепты
Рецепты консервирования салата из моркови. Рецепты салата из моркови на зиму.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter