Бефстроганов з картоплею по-селянськи

ДРУГІ СТРАВИ
902 Бефстроганов з картоплею по-селянськи
Фото - Бефстроганов з картоплею по-селянськи
інгредієнти:
  • Яловичина (філе) 500 г
  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Сметана 0.75 скл.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Сіль

Розігріти духовку.

Філейну частину яловичини порізати на невеликі шматочки, відбити і нарізати брусками.

Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на олії. Покласти м'ясо, посолити, поперчити і тушкувати 8-10 хвилин, безперервно помішуючи.

Додати борошно, розмішати і тушкувати ще 3-4 хвилини. Додати сметану, розмішати і поставити в духовку на 3-4 хвилини. Додати томатну пасту.

Очищену картоплю нарізати часточками, посолити, поперчити і обсмажити в олії.

Готову картоплю викласти на порційну тарілку, потім викласти готовий бефстроганов, посипати дрібно рубаною зеленню. 

 

Консервация овощей с рисомконсервация овощей

Салат з омлетомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

ЗдесьКулинарные рецепты

Рецепты консервирования салата из моркови. Рецепты салата из моркови на зиму.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter