Бефстроганов під снігом
602
інгредієнти:
- Яловичина (філе) 300 г
- Олія рослинна
- Гриби (печериці консервовані) 1 бан.
- Сметана 200 г
- Сир плавлений 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Карі
Розігріти сковороду з олією. Покласти на неї бефстроганов підсмажуватися (без солі). Як тільки м'ясо трохи підсмажиться, долити трохи води і поставити тушкуватися майже до м'якості. Потім зверху висипати різані печериці і продовжити тушкувати. Тушкувати ще хвилин 15. Потім посолити, додати приправи, перемішати. Далі вилити 200 г сметани. Все тушкувати під закритою кришкою. Плавлений сирок натерти на тертці. Додати отриману стружку в сметану (не перемішуючи), закрити кришкою і залишити на 5-7 хвилин.
www.recepti.biz.ua Про Пост,внизу есть ссылка на рецепты
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Кулинария рецепты кулинарные сайты тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі