Бефстроганов на баклажановій подушці
- Яловичина 500 г
- Баклажан 5 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Масло вершкове 150 г
- Молоко 0.5 скл.
- Часник
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
- М’ята
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Карі
- Гірчиця 1 ст.л.
Філе м'яса розрізати на пластинки.
Гарно відбити із двох сторін.
Нарізати на часточки.
Маринад. Натерти цибулю на крупній тертці, додати інші інгредієнти для маринаду (часник, соєвий соус, м’ята, олія, карі, гірчиця).
Викласти м'ясо, все ретельно руками перемішати. Залишити у маринаді на 5 днів.
Баклажани протушкувати на вогні.
Покласти у соляний розчин хвилин на 7-10. Очистити від шкірки.
Порубати злегка.
Розтопити масло на сковорідці.
Додати борошно, просмажити, помішуючи хвилин 5.
Покласти баклажани, перемішати.
Налити молоко, смажити доки маса не почне відставати від стінок сковороди. Посолити і поперчити.
М'ясо покласти у каструлю, тушкувати під кришкою близько 1 години.
Рецепты для пароварки, вкусно - салати рецепти з фото.
Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.
Семена грибов вешенки купить: салат с жареными грибами. Салаты рецепты.
Новые салаты: новые рецепты салатов с фотографиями. Готовим со вкусом.
Шарм-эль-Шейх отдых: новогодние праздничные блюда.
Фруктовый салат рецепт с фото. Вкусный рецепт Салата Цезарь.
Рецепт торта медовикРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Итальянская кухня в Петербурге: украинская кухня. Кухни. Купить в STOLLINE.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - пирог со шпинатом. Рецепт Кекса В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter