Бефстроганов класичний
610
інгредієнти:
- Яловичина 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Масло топлене 4 ст.л.
- Борошно 1 ч.л.
- Сметана 0.5 скл.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Зелень
М'ясо нарізати уздовж волокон скибочками середньої товщини. Скибочки відбити і порізати смужками по 3-4 см. Кільця ріпчастої цибулі злегка обсмажити в 1 ст. л. масла. На іншій сковороді підсушити борошно без зміни кольору, залити трохи сметани, додати смажену цибулю і варити 5-7 хвилин. М'ясо залити приготовленим соусом і довести до кипіння. Подавати на стіл із зеленню.
Фото для рекламы в Shutterstock - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Готовим со вкусом: рождественская выпечка рецепты. Простые рецепты.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - консервация грибов рецепты. Выращивание грибов дома.
Яблочный штрудель рецепты юлии высоцкой. Рецепт приготовления Яблочного штруделя.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі