Бефстроганов із відвареної яловичини

ДРУГІ СТРАВИ
850 Бефстроганов із відвареної яловичини
Фото - Бефстроганов із відвареної яловичини
інгредієнти:
  • Яловичина 400 г
  • Морква 2 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Сіль
  • Спеції

Відварене м'ясо нарізати соломкою.

Відварити моркву і протерти її, додати до м'яса.

Приготувати сметанний соус: борошно спасерувати до світло-жовтого кольору без масла, остудити, з'єднати із вершковим маслом, додати при помішуванні сметану, суміш довести до кипіння, посолити, ввести мелений перець, проварити 3-5 хв, процідити (якщо консистенція соусу неоднорідна).

Підготовлене м'ясо із морквою залити сметанним соусом і помістити у розігріту духовку на 10-15 хвилин.

Добре поєднується із розсипчастим рисом.

Картошка В Мультиварке Рецепты - салати рецепти з фото.

Как приготовить летний салат: мясные салаты рецепты. Всегда круглосуточно. Мечта.

Мультиварка Philips - рецепты диетические.

Рецепты Приготовления - авокадо салат рецепт. Салаты с авокадо.

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пасхи. Главные пасхальные рецепты.

Польская кухня суп журек рецептыПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка