Бефстроганов із відвареної яловичини
- Яловичина 400 г
- Морква 2 шт.
- Сметана 1 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Сіль
- Спеції
Відварене м'ясо нарізати соломкою.
Відварити моркву і протерти її, додати до м'яса.
Приготувати сметанний соус: борошно спасерувати до світло-жовтого кольору без масла, остудити, з'єднати із вершковим маслом, додати при помішуванні сметану, суміш довести до кипіння, посолити, ввести мелений перець, проварити 3-5 хв, процідити (якщо консистенція соусу неоднорідна).
Підготовлене м'ясо із морквою залити сметанним соусом і помістити у розігріту духовку на 10-15 хвилин.
Добре поєднується із розсипчастим рисом.
Картошка В Мультиварке Рецепты - салати рецепти з фото.
Как приготовить летний салат: мясные салаты рецепты. Всегда круглосуточно. Мечта.
Мультиварка Philips - рецепты диетические.
Рецепты Приготовления - авокадо салат рецепт. Салаты с авокадо.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пасхи. Главные пасхальные рецепты.
Польская кухня суп журек рецептыПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter