Бефстроганов із цибулею та паприкою
- Яловичина (філе) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський (червоний) 2 шт.
- Бульйон м´ясний 1 скл.
- Олія рослинна
- Приправа для м´яса
- Сіль
- Перець чорний мелений
М'ясо промити, очистити від сухожиль, підсушити рушником, розрізати на кілька частин. Відбити і нарізати соломкою.
Посипати сіллю і меленим чорним перцем. Обсмажити на добре розігрітій олії 5-6 хв.
Цибулю очистити і подрібнити. Розігріти на іншій сковороді олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Із перцю видалити насіння, промити й нарізати соломкою. Додати до цибулі і пасерувати до м'якості перцю.
Цибулю із перцем з'єднати із обсмаженою яловичиною. Влити бульйон, додати приправу, накрити кришкою і тушкувати, доки м'ясо не стане м'яким.
На гарнір відварити картоплю.
Как приготовить летний салат: салаты с яблоками рецепты. Рецепт похудения в одной капсуле.
Пирог Песочный с яблоками и творогомпирог песочный с яблоками
ТутКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter