Бефстроганов із печінки
- Печінка яловича 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цукор 0.5 ст.л.
- Сметана 200 г
- Масло вершкове 50 г
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Печінку обмити, очистити від плівок і жилок, нарізати поздовжніми брусками. Цибулю нарізати півкільцями.
Печінку посолити, поперчити, посипати цукром і спеціями.
Обсмажувати на розігрітій сковороді (без олії) 4 хвилини, постійно перемішуючи.
Додати вершкове масло, цибулю і обсмажувати ще 4 хвилини, не забуваючи перемішувати.
Посипати борошном, перемішати і обсмажувати 2 хвилини.
Полити сметаною, якщо сметана густа, то додати трохи води, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 4-5 хвилин.
При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню.
Салат с курицейПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Диета: рецепты для похудения: рецепты праздничных закусок с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты от даши малаховойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter