"Бефстроганов" із печінки
791
інгредієнти:
- Печінка яловича 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
Печінку промити, обсушити, нарізати соломкою.
Печінку викласти на добре розігріту сковороду без олії. Обсмажити 2-3 хвилини.
Цибулю нарізати і додати до печінки. Тушкувати ще 2 хв.
Потім додати трохи олії, сметану, 1 ст. ложку борошна, томатну пасту, сіль, перець, спеції. Тушкувати 5 хв.
Рецепт: Борщ: украинская кухня доставка.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты украшения для тортов. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепты диетические из творогаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Вкусные Рецепты В Мультиварке - салат з ананасами та куркою.
Кулинарные рецепты - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі