Бефстроганов із індичої печінки та печериць

ДРУГІ СТРАВИ
1436 Бефстроганов із індичої печінки та печериць
Фото - Бефстроганов із індичої печінки та печериць
інгредієнти:
  • Печінка індича 0.7 кг
  • Печериці 0.3 кг
  • Цибуля порей 0.5 кг
  • Сметана (15%) 0.2 л
  • Томат
  • Часник 1 зуб.

Індичу печінку нарізати тонкою соломкою і засмажити до скоринки на олії. Зняти зі сковороди. Печериці нарізати дрібно (або пропустити через м'ясорубку). Вони повинні бути доповненням у страві. Підсмажити до випаровування води на сковорідці, потім додати цибулю. Коли цибуля стане м'якою, додати 1 ч. ложку томата, перемішати, ввести сметану і печінку і тушкувати на маленькому вогні 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати подрібнений часник.

Рецепты пончиков на кефире с фото пошаговоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.

Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter