Бефстроганов із індичої печінки та печериць
1436
інгредієнти:
- Печінка індича 0.7 кг
- Печериці 0.3 кг
- Цибуля порей 0.5 кг
- Сметана (15%) 0.2 л
- Томат
- Часник 1 зуб.
Індичу печінку нарізати тонкою соломкою і засмажити до скоринки на олії. Зняти зі сковороди. Печериці нарізати дрібно (або пропустити через м'ясорубку). Вони повинні бути доповненням у страві. Підсмажити до випаровування води на сковорідці, потім додати цибулю. Коли цибуля стане м'якою, додати 1 ч. ложку томата, перемішати, ввести сметану і печінку і тушкувати на маленькому вогні 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати подрібнений часник.
Рецепты пончиков на кефире с фото пошаговоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі