Бефстроганов
613
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Масло вершкове 60 г
- Борошно 20 г
- Сметана 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
М'ясо розділити ножем упоперек волокон на тонкі скибочки (0,5 см), відбити, нарізати вузькими смужками, на зразок домашньої локшини, і обсмажити 5-7 хвилин в олії.
Окремо підсмажити на вершковому маслі нарізану кільцями цибулю, додати м'ясо і смажити ще близько 7 хвилин, потім вийняти його із соком з дека, додати туди підсушене біле борошно, сметану, розмішати, знову покласти м'ясо, сік.
Прокип’ятити ще 2-3 хвилини.
Секрет свежих продуктов здесь - консервация овощей. Купить консервы.
Салат радичио рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі