Бефстроганов
- М´ясо (яловичина) 500 г
- Чорнослив 25 шт.
- Гриби 300 г
- Томатна паста 50 г
- Цукор 1 ч.л.
- Цибуля 1 шт.
- Спеції
М'ясо порізати уздовж волокон на довгі, вузькі, тонкі шматочки.
Чорнослив звільнити від кісточок, порізати.
Соус. Гриби обсмажити з цибулею і часником, посоливши, поперчивши. Коли гриби обсмажаться, додати столову ложку борошна, добре перемішати і залити водою так, щоб гриби добре покрилися водою.
Додати томатну пасту і цукор. Потім додати чорнослив і залишити кипіти до загустіння.
Соус готовий.
Розігріти сковороду і на суху сковорідку викласти м'ясо, посолити, поперчити, постійно повертаючи лопаткою, буквально 3-4 хвилини, доки не випарується рідина.
Зняти м'ясо з вогню. Додати соус. Перемішати.
Готовим со вкусом: салаты с яблоками рецепты. Рецепт похудения в одной капсуле.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
ТутМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
История происхождения майонезаКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Салат мимоза шпроты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter